Kan börja med att säga att detta recept är lånat utav Denize. Om ni inte kikat in hennes blogg än så gör de, läsvärt och man fastnar. Testlagade hennes rätt i dag och blev helsåld.
Så jag lägger upp receptet, med ett fåtal ändringar eftersom mannen i vårt hushåll inte äter curry, sen ändrade jag såsen som var till!
Buffalo-Klubbor!
Så jag lägger upp receptet, med ett fåtal ändringar eftersom mannen i vårt hushåll inte äter curry, sen ändrade jag såsen som var till!
Buffalo-Klubbor!
Marinad:
Ketchup
Bbq sauce
Vitvins- och vit balsamvinäger
Worcestersås
Hot sauce
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Cayenne
Timjan
Blanda ihop alla ingredienser i en skål, Pensla på kycklingklubborna rikligt och in i ugnen
(225 grader i ca. 30-40 min). Pensla på mer marinad var 10e minut tills de är klart.
Koka riset efter anvisningarna på paketet, tillsätt en buljongtärning under kokningen. Forma riset när de är klart till en vacker timbal.
Gjorde en egen sås på någon deciliter créme fraiche, örtsalt, vitlökspulver och paprikapulver. Den ska serveras kall. Skyn som blir av kycklingpannan är jätte god att ha på riset.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar