Kolla även in Jennys blogg --->http://jenny-kaarlsson.blogspot.com/
Ingredienser:
Kalkonbröstfilé ca 750g
1-2 gul lök
1-2 gul lök
Vittvin ca 1-2 dl
Matlagningsgrädde/Vispgrädde 3 dl
Creme fraiche 1 st
Krossade tomater med basilika 1 st
Buljongtärningar 2 st (kyckling)
Körsbärs tomater
Paprika
Syltlök
Färska champinjoner
Oliver
Salt och Peppar.
Hacka den gula löken och gör bitar utav kalkonen, bryn direkt i grytan. Tillsätt krossadetomater, grädde, vittvin, creme fraiche och buljongtärningarna. Dela paprikan i bitar och häll i grytan. Tillsätt även syltlökar och oliver. Låt grytan stå och småputtra i ca 1,5 timmar. Blanda i Champinjonerna och tomaterna (hela) mot slutet utav kokningen. Salta och peppra. Servera med tagliatelle och ett gott bröd! Mumma!
Va härligt :D Ser ju riktigt smaskigt ut ;D Pöss
SvaraRadera